Företaget

Vi är ett litet familjeföretag med tre anställda som säljer det mesta inom förpackning. Kunderna består av såväl stora som små bagerier och konditorier från Kiruna i norr till Kristianstad i söder.

byggnad

Företaget bildades 1967 under namnet Nordpak i Järfälla utanför Stockholm av Alvar Åström. Den huvudsakliga verksamheten var då försäljning av bageriförnödenheter. Företaget blev snabbt ett bekant namn i branschen.
I början av 80-talet riktades verksamheten in på konstruktion och försäljning av förpackningsmaskiner och märksystem för bagerinäringen.
Senare, år 1985, grundades ALÅ-Produkter AB med egen tillverkning av kartonger mm, försäljning av förpackningsmaterial, etiketter etc. Efter två år flyttades verksamheten till Söråker, tre mil norr om Sundvall.
De båda företagen drevs sida vid sida under hela 90-talet fram till Alvars bortgång 2001.Det skedde då en fusion och företagen går numer under namnet ALÅ-Produkter AB och drivs vidare av familjen.

Välkommen att besöka oss på industriområdet i Söråker.
Öppettider mån – tors 07.15 – 15.30, fre 07.15 – 14.30.

Faktura via mail

Som ett led i vårt miljöarbete, kommer vi att lägga över det mesta gällande fakturor, offerter, ordererkännande etc., elektroniskt.
Vårt mål är att 90 % av alla dokument som skickas till och från oss ska ske via mail.

Miljobild epost

swe-168x124-miljointyg-vattenkraft